annons

fredag 8 februari 2013

Krypbyxor/lekbyxor?

Jag ville ha ett par pösiga byxor med lång mudd som man knyter med band upptill. Lilla Flisan är ju på G att krypa och våra golv hemma är så kalla, dessutom lirkar hon av strumporna hela tiden och kanten på byxorna bara åker ner hela tiden och gång på gång har jag hittat henne avnaken nertill då hon lyckas trockla sig ut byxor med knäppning/jerseyknappar nertill. Här är min ultimata lösning:
 

Nöjd är bara förnamnet
 Jag valde ett slitet påslakantyg mest för att jag inte ville kaosa upp något utav mina fina tyger

 Namnlappen hamnade typ fram och på sniskan... jag har ju ingen täcksömsmaskin eller overlock så jag försöker fodra mina plagg istället. Dessa lär ju vara sjukt varma i sommar men nu på kalla golv är de klockrena!
 
 Mudden sprättade jag typ 5 gånger innan jg till sluuuut kom på hur jag skulle göra för att vändsy den. Nu kan man själv välja hur lång man vill ha den och den håller kvar strumporna jättebra!

 Sitter helt perfekt på, satsade på att sy dem i stl 62 och de funkar nog i ett par veckor men nästa par ska jag sy i stl 68
 
 Allt matriel är återbrukat :) Till och med mudden som kommer från ett av mina sportlinnen!

När jag väl provat dem [så fort jag fäst trådarna i princip] fick jag ett ha-begär! Dessa blev så grymma, typ bättre än jag kunnat drömma om! Jag ska lätt sy fler!


2 kommentarer:

  1. Jaha. Då kommer du alltså inte komma tillbaka till jobbet efter sommaren - ish. Du kommer stanna hemma foräver och starta din egen syaffär med ditt egna klädmärke ;)

    Nej men skämt å sido. Du syr jättefint. Kämpa på och sälj kläder så har du snart din egen lyxmaskin. ❤

    SvaraRadera

Annons