annons

onsdag 10 juli 2013

Från 06:34 till 07:58

Jag fick i uppdrag för en tid sen att renovera min systers älsklingsväska, hon har burit den med sig i bokstavligen vått och torrt de senaste ... 7 åren? Nu är det hål i botten och den behöver verkligen en makeover. Dock har jag ont om sytid och projektet drag ut på tiden. För mig är det viktigt att den blir perfekt och i hennes stil så jag tänkte att jag svänger ihop en "tillfällig" väska i samma stil som hon kan slita och slänga tills hennes riktiga väska är klar!
 
:D
 
 Mycket enkel i modellen men praktisk och funktionell
 
 Älskar tyget som är ärvt av min styv -farmor [Rest in Peace], hon var en riktig sytok och hade kartongvis med helt nya gamla tyger med fantastisk kvalitet och färgskala
 
Fodret är lite flossat och supermjukt

Det är inte bara jag som börjat bli snabb då det tog mig en och en halv timme att sy denna från att jag satte saxen i den. Jag har även blivit en stolt ägare till en fantastiskt fin Bernina 700D. Svar ja, min mamma gav mig en Overlock-maskin i födelsepresent. Jag fyller inte ens jämt men hon log lite sådär finurligt och sa att hon tror på mig och vill att jag ska vara så kreativ som bara jag kan.

Snälla fina mamma :)

4 kommentarer:

 1. Åhh va duktig du är att sy! Önskar att jag vore åtminstone hälften så duktig.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kan sy... jag är nog bara lite extra petig... om du visste hur mycket jag sprättar...

   Radera
 2. Vilken härlig och inspirerande blogg du har

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla söta! :D riktigt glad blir jag!

   Radera

Annons