annons

lördag 28 december 2013

Nu så är vi igång igen. Nästan.

Det började med att vi [läs:min sambo] försökte blåsa rent min dator för att få upp hastigheten lite men tyvärr kraschade den typ och vi fick lämna den till en hyfsat datakunnig vän som installerade om hela och nu vips fungerar blogger! Yeeeyh!

Dock försvann oxå alla bildredigeringsprogram för att inte tala om alla 10 000 bilder som vi då lyckligtvis har sparade på en annan dator. However får ni hålla till med oredigerade bilder ;)

Här är ett set i stl 86 till lill-kusinen.Tunikan är sydd av jättefin, tjock gammal jersey, uppskattningsvis tidigt 60-tal efter eget mönster (stolt) mitt första med kuvert-linning. Eller vad man nu kallar det. Kantat har jag gjort med samma tyg och med hjälp av overlocken. Älskar den tekniken, snabbt och enkelt.
Leggingsen är sydda efter mönster ur Ottobre Kids 2012/1 i tyg från......Ohlssons tror jag?

Nåväl, nu är min bästis overlock inlämnad då den typ krånglat sen dag 1. jag vet vad som är fel men vi inte själv öppna höljet då det kan sabba garantier och så. Äntligen kanske jag nu slipper sitta och hålla i ena nåltråden hela tiden då den trådspänningen är trasig. Känns väldigt tomt i syrummet. Sylusten är lite på lut men jag tänkte klippa ut lite nu i dagarna i väntan på min vän.

Jag har även sytt en uber-schnygg hoodiei stl 86 som jag ska bjuda på framöver. Ska bara ladda ner ett nytt bild-redigeringsprogram :)

Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Annons