annons

fredag 18 april 2014

Mera anorak åt folket


En del projekt blir verkligen som man tänkt sig, denna blev nästan som jag tänkt mig. Inte helt nöjd med fickan, men jag har tränat många fickor sen dess och nu hade jag nog fällt in fickor på sidorna. Påsydda fickor är inte min grej helt enkelt.

Dock är jag nöjd med att jag lyckades få den helt vändbar! Och microfleecen som jag köpt hos Ohlssons tyger är helt fantastisk! Mjukare än en nyborstad birma-katt! Dock är den nog slut nu men jag lyckades knipa åt mig både turkos och rosa med prickar, ångrar att jag inte köpte mer för jag skulle vilja sy allt av den.


Den blommiga gula trikån är köpt via Delatezz men jag såg att den fanns hos Rosa Huset oxå! Bästa webb-butiken ever om man gillar barntrikå.

Mudden är persikofärgad och kommer från Stoff och Stils butik i Kungens Kurva. Älskar att Stockholm fått en butik, dessutom ligger IKEA runt knuten så man kan passa på att fylla upp värmeljus-lådan. För er som är nya i sömnadens paradis så är Stoff och Stil en butikskedja som har ALLT. Till hyfsade priser och kvalitén är bättre än bra men kanske inte strålande alla gånger men absolut värt med tanke på priset. En meter mudd kostar 99:- och är inte runtstickad men 145cm bred, plus är att den finns i galet många färger till skillnad från min lokala lilla tygbutik som bara har mudd i grått, svart och babyrosa till en kostnad av 159:-/m (rundstickad 60cm bred) men halleluja vilken kvalitet!

;)

Munk-anoraken var en present så jag har redan gett bort den och kände inget sug att fota den ordentligt men en bild blev okej. Jag måste bättra mig på att fotografera det jag sytt.

Mönstret är mitt eget och jag har inte orkat göra fler storlekar så jag har det bara i 86. Haha!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Annons