annons

torsdag 16 juli 2015

Ett trasigt gammalt örngott

Jag får sällan tid att sy i dessa bråda dagar kan jag säga. Pyssel i trädgården och renovering av plattsättningen på framsidan har hög prioritering just nu. Min vill-sy-klippt-och-klart-hög är ganska stor nu och jag befarar att felar av plaggen kommer vara urvuxna när jag väl hittar tillbaka till syrummet någon gång i höst.

Dock regnar det ju ibland. Just då kanske en liten sover, en mellan leker med playdo och en stor bygger på sitt nya Lego Jurassic. Var på mamman rusar in i syrummet och njutningssyr som en galning i nästan en hel timme!

På den timmen hann jag knåpa ihop denna singoallatopp till min lilla mellan av ett gammalt uttjänat trasigt örngott. Mönstret [mitt eget] är egentligen en klänning men det räckte inte så jag kortade bara av den. Känner så här i efterhand att jag kanske skulle ha valt mörk tråd men jag var inte så sugen på brun tråd där i stridens hetta.

Singoallan måste ju vara bästa sommarplagget!

Svårt plagg att fotografera dock..

Älskar täcksömmarna på min Husqvarna! Det är nästan roligt att fålla med den ;) 

sömmen ser helt skev ut men den är rak. Jag lovar. Haha!

4 kommentarer:

 1. Åh så söt! Älskar både tyget och modellen. Måste leta fram ett bra mönster och sy lite jag med :)

  SvaraRadera
 2. Jamen vad roligt med lite nytt ifrån dig! Lite väl glest mellan inläggen nu va ;-) ? Fin singoalla. Passa du på att jobba i trädgården medan tid och ljus finnes :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har knappt sytt något alls! Inte nu sedan lillebror kom i februari. Det gapar tomt i garderoberna, jag vill sååååå gärna sy till både honom och lilla Flisan ;) Men snart kommer jag igång ska du se! ;D

   Radera

Annons