annons

tisdag 1 januari 2013

Ivrig

Nu har jag provat det ena mönstret jag gogglat fram. Superenkelt att skriva ut från länkens PDF-fil och ännu enklare att sy [typ bara att kantbanda] Här är den första! Som var tänkt som en liten gåva till en vänninans lilla bebis.
 

Tyget är från IKEA och kantbandet har jag strykt ihop själv av vitt lakanstyg. Jag valde 1,75 inch, vad blir det typ 2,5 cm och tänker nog ta lite smalare nästa gång
 

 
Provade nya ettiketterna för första gången. Trodde inte på dem då de kom, trycket blev som jag tänkt mig med matrialet är lite konstigt.Känns typ som att man inte alls ska sy den utan stryka på den. Vilket inte går då jag testat. Dock blev den grym när den kom på kreationen. Eller hur?
 
Även om jag har mängder med ideér på vad jag ska sy måste jag bara så några såna här till mig själv och min bebis för den var verkligen så kul att sy! Det gick fort och slutresultatet blev över förväntan och haklappar används flitigt här hemma.
 
Ni hittar mönstet och tutorialen här-----> Bapron!

4 kommentarer:

 1. Jätte fin! Och tack för en bra länk! Ska nog pröva den också och sy till sonens kusin som beräknas nu i början på året. Bra haklapp för första tidens kladd verkar det som :) Får gärna meddela mig om den är bra i modellen på också om du har möjlighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsegod! jag gillar när man får länken direkt liksom. Provade haklappen idag på min 4 månaders... ärmarna är stora möjligtvis men hon är ju så liten :D Tror att hon växer i den. I övrigt är modellen sketabra! Om man nu vill göra den som typ dregglis kanske man ska ta in ärmarna [bandet runt armarna] lite :D

   Lycka till!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Annons