annons

onsdag 29 oktober 2014

Egosömnad

Jag syr ju mycket till mina barn, framför allt Flisan. Storebror är svår att sy till tycker jag men han är den som mest uppskattar mina plagg faktiskt. Min fina gosse. Dock känner jag nu med min stora mage [gravid i vecka 24] att jag måste sy något till mig själv. Inte bara för att jag verkligen behöver något annat än svart utan också för att detta är min sista graviditet och jag vill verkligen ta tillfället i akt och sy iallafall ett eller några mamma-plagg till mig själv.

Min tanke är att sy en Stella-topp ur Jenny Hellströms - SY! Urban Collection. Jag planerar att förlänga den och göra rynk vid magen. Puffärmarna och den låga ringningen är bara så fin tycker jag! 

Jag ska försöka ge mig själv tid att pyssla med detta. Jag ska bara sy två pyjamasar som jag lovat en vän. Sen är det min tur!


3 kommentarer:

  1. Jag väntar o väntar. Blir det någon stella eller ;-) ? Du syr så mycket fina saker. Och vilken skattkammare du verkar ha dessutom med så mycket fina tyger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kommer!! Jag har dragit på mig en gräslig förkylning bara, den ska fållas... sen kommer den upp här! När man minst anar det, hehe. Jag tycker att det du syr är sjukt mycket finare men det brukar väl vara så ;) Jag har haft turen att ärva tyg från en sytokig farmor ;) Och då menar jag SYTOKIG!

      Radera

Annons